Dolar 32,2213
Euro 35,0906
Altın 2.526,77
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ordu 19°C
Az Bulutlu
Ordu
19°C
Az Bulutlu
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 19°C
Cum 20°C

ÇATALPINAR’DA HIDIRELLEZ COŞKUSU

ÇATALPINAR’DA HIDIRELLEZ COŞKUSU
7 Mayıs 2024 16:37

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Çatalpınar Belediyesi iş birliğinde düzenlenen 1. Akkaya Hıdırellez Şenlikleri coşkuyla kutlandı.

Türkiye’nin birçok köşesinde yaşanan Hıdırellez coşkusunun Ordu’daki duraklarından bir tanesi ise Çatalpınar ilçesi oldu. Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Çatalpınar Belediyesi iş birliğinde bu yıl ilki düzenlenen Akkaya Mahallesi Hıdırellez Şenlikleri yoğun katılımla gerçekleşti.

Renkli görüntülere sahne olan şenlikte minder güreşleri, jimnastik ve semah gösterileri yapıldı. Şenlikte ayrıca çocuklara yönelik yüz boyama, balon ve müzikli tiyatral etkinlik, çuval yarışı, sandalye kapma yarışı, halat yarışları gibi çeşitli etkinlikler de düzenlendi.

Programın en coşkulu anları ise Ordu Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı ve Kent Orkestrasının konseri oldu. Şenliğin ardından değerlendirmelerde bulunan vatandaşlar ise Hıdırellez Şenliklerinin devamını isteyerek programı gerçekleştiren Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ve Çatalpınar Belediye Başkanı Ahmet Özay başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.