Dolar 32,2398
Euro 35,0641
Altın 2.520,51
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ordu 19°C
Az Bulutlu
Ordu
19°C
Az Bulutlu
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 19°C
Cum 20°C

Karlıbel’den OBB İle Altınordu Belediyesine Çağrı!

Karlıbel’den OBB İle Altınordu Belediyesine Çağrı!
27 Kasım 2023 17:59

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Levent Karlıbel, gün içinde alışveriş süresini uzatmak, şehir merkezini canlı tutmak ve hava karardıktan sonrada şehir sakinlerimizi esnafımızla buluşturmak lazım diyerek Ordu Büyükşehir Belediyesi ile Altınordu Belediye’sini Ordu sokaklarını yeni yıl için süslemeye çağırdı.

Başkan Karlıbel yapmış olduğu açıklamada; “Bu konuyla ilgili işletmelerimizden gelen talepler var. Kiraların ve işletme maliyetinin arttığı, harcamaların azaldığı, alış verişin düştüğü kısaca ekonomik şartların zorlaştığı bir dönemden geçiyoruz. Birde ilave olarak gün erken kararıyor ve hava şartları zorlaşıyor. Gün içinde alış veriş süresini uzatmak, şehir merkezini canlı tutmak ve hava karardıktan sonrada şehir sakinlerimizi esnafımızla buluşturmak lazım. Bunun için Ordu Büyükşehir Belediyesi ile Altınordu Belediyemizi kentimiz sokaklarını yeni yıl için süslemeye çağırıyorum. Ülkemizde ve dünyada olduğu gibi Abartısız ve şık ışıklı figürlerle akşamları yaşanır ve aktif tutabiliriz. Ayrıca üniversitemiz ile işbirliği yapıp hem hava karardıktan sonra hem de hafta sonları bazı bölgelerde canlı müzik ve diğer sanat performansları ile bu kasvetli süreci renklendirebiliriz. Böylece şehrimiz canlanırken esnafımıza da hareket gelecektir.” İfadelerine yer verdi.