Dolar 32,2097
Euro 35,0984
Altın 2.527,70
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ordu 19°C
Az Bulutlu
Ordu
19°C
Az Bulutlu
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 19°C
Cum 20°C

MASA TENİSİNDE ŞAMPİYONAYA KATILACAK SPORCULARDAN GENÇ’E ZİYARET

MASA TENİSİNDE ŞAMPİYONAYA KATILACAK SPORCULARDAN GENÇ’E ZİYARET
7 Mayıs 2024 14:33

Ordu Masa Tenisi ekibi Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç’i ziyaret etti. İl Müdürlüğü bünyesinde 2019 yılında çekirdekten yetişen sporcular Okul Sporları ve Bölge şampiyonalarında elde ettikleri dereceler ile parlamaya devam ediyor.

Kazanılan başarıları Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü ile paylaşan sporcular elde ettikleri dereceler için oldukça mutlu ve gururlu olduklarını ilettiler. Gençlere başarılarını yükselen bir ivme ile devam ettirmelerini söyleyen Genç başarılı sporcuları ödüllendirdi.

Kıdemli Antrenör Duygu Koç nezaretinde antrenmanlarını sürdüren Beril Ece Çarkçı, Ecrin Zeynep Erciyas, Alp Tuğra Durukan, Defne Demir, Elif Sena Kırlak, Abdullah Eymen Karmil, Eslem Sena Erciyas, Gülnaz Asel Sancak Mayıs ayı içerisinde düzenlenecek Türkiye Şampiyonalarında madalya almak için mücadele edecek.