Dolar 32,2672
Euro 34,7462
Altın 2.398,21
BİST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ordu 18°C
Az Bulutlu
Ordu
18°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 16°C

Opera tarayıcısına ChatGPT özelliği geldi

Opera, son zamanların popüler sohbet robotu ChatGPT’yi tarayıcıya ekledi.

Opera tarayıcısına ChatGPT özelliği geldi
23 Mart 2023 13:37
ChatGPT, henüz test aşamasında olmasına rağmen yetenekleri ile bütün dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Hatta ChatGPT’nin, Google’ın yerini alacağı söyleniyor.

OpenAI tarafından geliştirilen ChatGPT, neredeyse her şeyi bilen kişisel bir öğretmen gibi birçok soruya doğal yanıtlar verebiliyor.

Microsoft’un ChatGPT’yi Bing arama motoruna eklemesinin ardından bir hamle de Opera’dan geldi.

Opera tarayıcısına ChatGPT geldi

Opera, son zamanların popüler sohbet robotu ChatGPT’yi tarayıcıya ekledi. Şirket, bu yeni araçların tüm masaüstü platformlarında erken erişimde mevcut olduğunu söyledi.

Opera, halihazırda kendi GPT tabanlı yapay zeka modeli üzerde çalıştığını ve gelecekte tarayıcılarına daha fazla yapay zeka destekli özellikler sunacağını da açıkladı.

ETİKETLER: